Hoteller i Dubrovnik

Det er mange hoteller å velge mellom i Dubrovnik selv om det er en forholdsvis liten by. Dubrovnik som ofte går under navnet Adriaterhavets perle har mange gode hoteller, men de koster også en del. Sammenlignet med andre byer i Kroatia, så må du regne med å betale litt ekstra for en hotellovernatting i Dubrovnik.

Sjekk ut hoteller i Dubrovnik her, fra 350 kroner natten 

Det er stor turiststrøm til byen, og derfor er hotellprisene såpass høye. Men velger du en ferie i en av Kroatias perler, så gjør det kanskje ikke så mye? Det er også mulig å bosette seg litt utenfor selve bykjernen av Dubrovnik, da man får en mer avslappende ferie med mindre folk på stranda og på restaurantene.  Mange av hotellene i Dubrovnik ligger i nærheten av Gamlebyen, og disse er som regel ikke de billigste. Velger du å bo midt i Gamlebyen, må du regne med å måtte punge ut for det.

Valmar Dubrovnik President Hotel

Et hotell vi i Kroatiareise.com kan anbefale i Dubrovnik er Valmar Dubrovnik President Hotel. Dette hotellet har en helt fantastisk beliggenhet ved stranden. Det er tilsammen 180 gjesterom på hotellet, og alle rommene har utsikt mot sjøen samt balkong/terrasse. Valamar Dubrovnik har spa-senter, bar, restaurant og innendørs svømmebasseng. Fra hotellet har man utsikt til Elafit-øyene, og Copacabana-stranden med vannsportsaktiviteter ligger bare 300 meter fra hotellet.

Adresse: Iva Dulcica 142 Dubrovnik, 20000, Kroatia

Villa Dubrovnik. Foto: Dubrovnikphotos.com

Villa Dubrovnik. Foto: Dubrovnikphotos.com

Hotel Perla

Et annet hotell vi kan anbefale i Dubrovnik er Hotel Perla. Dette hotellet ligger nært strand og hav, og gaten du bor i er så og si fri for motorisert trafikk. Busstasjonen ligger i nærheten av hotellet, og det tar cirka 10 minutter til Gamlebyen. Hotellet framstår som rent og pent, og betjeningen er svært serviceinnstilte. Det er gratis trådløs internett på hotellet. Lapad-stranden ligger en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Perla har bare 25 gjesterom, men dette gjør det til et koselig lite hotell. Fergehavnen i Dubrovnik ligger ikke så langt i fra hotellet.

Adresse: Setaliste Kralja Zvonimira 20 Dubrovnik, 20000, Kroatia

 

Se på hoteller hos Booking.com her

 

Luxury X-Rooms & Apartments Old Town

Dersom du ser etter et hotell i Gamlebyen av Dubrovnik, så bør du vurdere Luxury X-Rooms & Apartments Old Town. En overnatting kan du faktisk få for 1000 kroner midt i turistsesongen. Dette er rimelig for et firestjerners hotell som ligger i gamlebyen. Her er det altså god valuta for pengene! Ikke nok med det, så er dette hotellet et av de beste som finnes i Gamlebyen.

Det er ikke mer enn 12 gjesterom på Luxury X-Rooms, så man må som regel bestille en stund i forveien. Det er gratis wi-fi på hele hotellet. Det er også en restaurant på hotellet som er mulig å prøve ut en kveld. Alle gjesterommene ble renovert i 2013, så disse fremstår perfekt den dag i dag.

Adresse: Kuniceva 6, Dubrovnik Old Town, Dubrovnik, 20000, Kroatia

Hotel Uvala

Hotel Uvala fremstår som et moderne hotell i utkanten av sentrum. Beliggenheten til hotellet er god ettersom Lapad-stranden og Copacabana-stranden ligger i nærheten. Prisen for en overnatting i turistsesongen på Hotel Uvala starter fra 900 kroner og oppover. Det er 51 gjesterom på hotellet og alle har minibar, safe og wi-fi. Det er utendørs basseng på hotellet, spatjenester, treningssenter, restaurant, bar og cafe. Du har dermed alt du måtte trenge for å få en hyggelig ferie på Hotel Uvala!

Adresse: Marsarykov put 6 Dubrovnik , 20000, Kroatia

Dora Mia

Dette er en to-roms leilighet som man enkelt kan leie gjennom Hotels.com fra 900 kroner og oppover i høysesongen. Banje-stranden, Sponza-palasset og St. Blaise kirken ligger like i nærheten av leiligheten. «Hotellet» har 2 leiligheter som er utstyrt med parabol, air-condition og kjøkken. Er man flere personer, så er Dora Mia godt egnet for en ferie i Dubrovnik. Det er gratis parkering på området om man ønsker leiebil f. eks.

Adresse: Lazarina 13 Dubrovnik, 20000, Kroatia

Valamar Argosy Hotel

Valamar Argosy Hotel er et firestjerners hotell som ligger like ved Babin Kuk-stranden, og som har 308 gjesterom. Dette er et stort hotell med gode fasiliteter som innebærer treningssenter, restaurant, bar, basseng, badstue og barneklubb. Det er et familievennlig hotell, så planlegger du tur med familien til Dubrovnik, så stiller Valamar Argosy Hotel som en sterk kandidat for deg. Hotellet har både innendørs og utendørs basseng. Et godt egnet hotell for ferie i Dubrovnik.

Adresse: Iva Dulcica 140 Dubrovnik, 20000, Kroatia

Dubrovnik Palace

Ønsker du et luksuriøst opphold i Dubrovnik er det ingen tvil om at du bør velge Dubrovnik Palace. Dette femstjerners hotellet har en egen privat strand, men også kort avstand til Lapad-stranden og Copacapana-stranden. På dette hotellet kan du virkelig lene deg tilbake og nyte den behagelige ferien i Dubrovnik. Det er hele 3 utendørs svømmebasseng på hotellet, og etter å ha kjølt deg ned her kan du prøve ut spa-anlegget som hører til hotellet.

Det er 308 gjesterom på dette luksuriøse hotellet i Dubrovnik, alle utstyrt med air-condition, minibar og safe. Alle rommene har balkong hvor du kan nyte den vakre solnedgangen. Hotellet ligger like utenfor sentrum av Dubrovnik.

Adresse: Masarykov Put 20 Dubrovnik, 20000, Kroatia

 

Skriv kommentar

Din e-postadresse offentliggjøres IKKE. Obligatoriske felt er markerte *

*